Felszerelték a napelemeket

Sellye városának három fő épületére telepítettek a napokban napelemes rendszert. A projekt haladtával az Óvoda Konyha, a Művelődési Ház és az Önkormányzat épületének tetejére felkerültek a tartószerkezetek, a napelemekre viszont ezidáig várni kellett. A pályázat megvalósítási időszaka 2015. szeptember 30-val zárul, a beruházásnak köszönhetően az épületek üzemeltetési költségei csökkenni fognak.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Felkerültek a villamos szerelvények

Jó ütemben halad a beruházás Sellye városában. A hamarosan kiépülő napelemes rendszernek köszönhetően három különböző épületegységben lesznek kedvezőbbek az energiaköltségek. A hét folyamán a villamos szerelvények is felkerültek a falakra, így megkezdődhet a napelemek tetőn való elhelyezése is.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Felszerelték a napelem tartószerkezeteket

A július 15-i hivatalos munkaterület átadás után, ezen a héten elkezdték a napelem tartószerkezetek felrögzítését. Mindhárom épületen jól láthatók a beruházás kezdeti lépései. Várhatóan a jövő hét folyamán már a napelemeket is felszerelik.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Aláírásra került a kivitelezési szerződés, megkezdődhet a munka

2015. július 8-án (szerdán) aláírásra került a kivitelezési szerződés és július 15-én a munkaterületet is átadják. Megkezdődhetnek a munkálatok, melynek keretében három épületegyüttesen kerül napelemes rendszer kiépítésre.

Posted in Egyéb | Leave a comment